fbpx Hyppää sisältöön

Haemme koordinaattoria

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen lastenkulttuuritoimijoiden keskusjärjestö, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Liitto tekee työtä sen puolesta, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi yhdenvertainen mahdollisuus osallistua laadukkaaseen taide- ja kulttuuritoimintaan sekä tekijänä että kokijana. Liitolla on 36 jäsentä ja 34 yhteistyöjäsentä.

Haemme liittoon koordinaattoria

Haemme tiimiimme ammattitaitoista koordinaattoria vastaamaan liiton jäsenpalveluista. Muita keskeisiä työtehtäviä ovat liiton hankkeiden koordinointi ja toteuttaminen, vaikuttamistyö, tapahtumien tuottaminen sekä lastenkulttuurin tilastointi. Työhön sisältyy moniammatillista verkostoyhteistyötä liiton sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä sekä viestintäosaamista. Eduksi katsotaan lastenkulttuurin tai muun kulttuurialan tuntemus sekä kokemus järjestötyöstä ja/tai kulttuurituottamisesta. Edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa, projektinhallinnan taitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä kokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisesti. Koordinaattorin tulee osata työskennellä oma-aloitteisesti, suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti nopeastikin muuttuvissa toimintaympäristöissä ja -tilanteissa.

Koordinaattorin työpiste sijaitsee liiton toimistolla Tampereella. Työskentelemme hybrid-mallilla yhdistämällä etätyötä ja toimistotyötä. Tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen lastenkulttuuritoiminnan ytimeen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 800–3 000 e/kk. Työ on kokoaikainen. Liitossa sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Aloitusaika voidaan sopia joustavasti, mutta se on viimeistään 1.8.2023. Tehtävä on liiton koordinaattorin sijaisuus. Työsuhteen kesto riippuu kevään aikana varmistuvasta rahoituksesta. Määräaikainen työsuhde kestää vähintään 31.12.2024 asti, mutta mahdollisesti jopa 30.7.2027 asti.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.5.2023 alla olevan painikkeen takaa.

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Aleksi Valta, puhelimitse 28.4. ja 2.5 klo 9–13,
puh. 040 820 5425, tai aleksi.valta@lastenkulttuuri.fi

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.