fbpx Hyppää sisältöön

Näytteilleasettajaksi foorumiin

Haluaako organisaatiosi tavoittaa lastenkulttuurialan ammattilaisia? Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi toimii koko alan kattavana näyteikkunana. Näytteilleasettajilla on oiva mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja jakaa oman toimintansa helmiä muiden alan toimijoiden tietoon.

Näyttelyosasto rakennetaan foorumin keskipisteeseen Järvenpää-talon lämpiöön, jossa tapahtuvat kaikki ruokailut, kahvittelut ja ohjelmien välinen vapaa toiminta. Näyttelyosastolla kulkee siis koko tapahtuman osallistujajoukko, joille on varattu myös riittävästi aikaa tutustua näytteilleasettajien pisteisiin.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi täyttämällä lomake, joka löytyy alla olevan napin takaa:

Näytteilleasettajapaikka on noin 2 x 2 m ja siihen kuuluu pöytä, sermi ja sähkö. Näytteilleasettajapaikan hinta on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenille 300 € ja muille 500 €. Hinta sisältää osallistumismaksun ja ruokailut yhdelle henkilölle.

Ei-jäsenillä on mahdollisuus liittyä yhteistyöjäseneksi ja näin saada näytteilleasettajapaikka jäsenhintaan. Yhteistyöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2022 on 50 €.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden sijoittaa näyttelyasettajapaikat parhaaksi katsomaansa kohtaan lämpiössä. Lisätietoja antaa lastenkulttuurifoorumin vastaava tuottaja Kaisa Järvelin, kaisa.jarvelin(at)lastenkulttuuri.fi, puh. 044 493 5621.


Mikä yhteistyöjäsenyys?

Yhteistyöjäseniä voivat olla sellaiset toimijat, jotka eivät halua varsinaiseksi jäseneksi tai eivät täytä varsinaisen jäsenyyden kriteereitä, mutta ovat kiinnostuneita liiton toiminnasta ja haluavat kuulua sen piiriin. Yhteistyöjäsen voi olla yhdistys, yhteisö, yritys, verkosto, kunta, henkilö, seurakunta, museo tai taidelaitos. Myös alueellisissa lastenkulttuuriverkostoissa toimivat kunnat voivat olla yhteistyöjäseniä. 

Yhteistyöjäsen hyväksyy liiton tarkoituksen ja sitoutuu Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton arvoihin, visioon ja missioon. Myös poliittisesti tai uskonnollisesti sitoutunut taho voi olla liiton yhteistyöjäsen.

Yhteistyöjäsenet liitetään automaattisesti uutiskirjeen tilaajiksi sekä saavat vuosittain kaksi erityisesti heille suunnattua uutiskirjettä. Yhteistyöjäsenillä on oikeus ilmoittaa olevansa liiton yhteistyöjäsen ja heidät voidaan nostaa esiin myös liiton viestinnässä. Jäsenyyden kautta voi profiloitua olemaan osa lastenkulttuurin verkostoa. 

Koulutuspaikat sekä yhteistyötarjoukset tarjotaan yhteistyöjäsenille varsinaisten jäsenten jälkeen, ennen kuin ne tulevat avoimesti hakuun. Yhteistyöjäsenet myös saavat alennuksia erikseen määritellyistä koulutuksista ja tapahtumista, ja heidän on mahdollista päästä mukaan osaan liiton työryhmistä. 

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton hallitus hyväksyy yhteistyöjäsenet kokouksissaan. Lue lisää erilaisista jäsenyysvaihtoehdoista ja liittymisestä jäseneksi.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.