Hyppää sisältöön

Aarrejahti

Pohjois-Karjala

Laita itsesi, kaverisi ja perheesi liikkelle. Etsi salattuja koodeja kivistä, sukella mysteereihin ja löydä piilotettu aarre. Herkut reppuun, reppu selkään ja suuri seikkailu odottaa!

Teatteri-Traktori lastenkulttuurikeskus on käynnistänyt koko maakunnan alueelle sijoittuvan omatoimisen seikkailun, Koko perheen aarrejahdin. Eri puolille Pohjois-Karjalaa etelästä pohjoiseen ja idästä länteen on piilotettu osia salaisesta koodista, jonka avulla voi selvittää varsinaisen aarteen sijainnin ja pääsyn sen luo. Lisätietoja löytyy traktori.net sivuilta. Aarrejahtia voi tehdä Google Mapsin avulla, mutta kätköt ovat myös virallisia geokätköjä, joita voi etsiä ilmaisen sovelluksen avulla. Kätköihin ei tarvita sovelluksen maksullisia lisäosia.

Tällä tavalla haluamme kannustaa kaikkia seikkailuun ja yhdessä ulkoiluun. Koko perheen aarrejahti juhlistaa omalta osaltaan 300 vuotiasta maakuntaa esitellen kivoja paikkoja eri puolilta Pohjois-Karjalaa. Aarrejahtia voi tehdä lasten kanssa, ilman lapsia tai ilman aikuisia ikään katsomatta. Ulkona liikkumista hyvässä seurassa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.