fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin Kevätpäivät 2022

Save the date – Lastenkulttuurin Kevätpäivät 2022

19.4. Kick-off: Iltaohjelmaa ja HSM-kuntakoordinaattoreiden tapaaminen
20.4. Seminaari- ja työpajapäivä: Avauksia sekä yhteistä työskentelyä laadusta
21.4. Lastenkulttuurin jäsenpäivä: Vuosikokous, verkostoitumista ja osallistavia työpajoja

Lastenkulttuurin Kevätpäivät 19.-21.4. Seinäjoella tuo yhteen kaikki lastenkulttuurin, kulttuurikasvatuksen ja harrastamisen parissa työskentelevät. Päivien teemana on laatu, johon sukelletaan kiinnostavien avausten, osallistavan keskustelun sekä yhdessä työskentelyn kautta.

19.4. Kick-off käynnistää Kevätpäivät tarjoten vapaamuotoista iltaohjelmaa kaikille jo 19.4. Seinäjoelle saapuville. Lisäksi Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattorit kokoontuvat verkostotapaamiseen ennen iltaohjelmaa.

20.4. Kaikille avoimena seminaari- ja työpajapäivänä laatua tarkastellaan mm. Harrastamisen Suomen mallin ja kulttuurikasvatussuunnitelmatyön yhteydessä. 

21.4. Jäsenpäivänä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenkeskukset kutsutaan pureutumaan laatuun muun muassa harrastamisen, kulttuurikasvatuksen sekä lastenkulttuurifestivaalien ja yleisötyön kautta.

Seinäjoen kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Louhimo ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto toivottavat kaikki lastenkulttuurin toimijat tervetulleiksi kohtaamaan mielenkiintoisten teemojen ääreen – taide- ja kulttuurielämyksiä unohtamatta!

Ilmoittautuminen ja aikataulu julkaistaan tammikuun 2022 lopussa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.