fbpx Hyppää sisältöön

OIVALLA osallisuus! – uusia ideoita, ajatuksia osallisuudesta ja luovia menetelmiä koulujen ja varhaiskasvatuksen arkeen

Maksuton koulutus varhaiskasvatuksen, koulujen ja vapaan sivistystyön ammattilaisille

OIVALLA osallisuus!

– uusia ideoita, ajatuksia osallisuudesta ja luovia menetelmiä koulujen ja varhaiskasvatuksen arkeen

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KOULUTUKSIIN ON NYT AUKI!

Ilmoittaudu tästä koulujen koulutukseen (toteutus 20.3.-15.5.2023, 4 etäkoulutuspäivää)

Ilmoittaudu tästä varhaiskasvatuksen koulutukseen (toteutus 27.3.-16.6.2023, 4 etäkoulutuspäivää) 

Koulutuksen vahvistaa osaamista lasten ja nuorten osallisuuden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Koulutuksessa työskennellään erityisesti arjen yhteisöllisyyden, lasten ja nuorten osallisuuden, myönteisen tunnistamisen sekä positiivisen oppimisen teemoissa. Koulutuksessa käytetään luovia ja toiminnallisia menetelmiä, joista saat konkreettista apua ja keinoja tukemaan sujuvaa arkea. Osallistujille jaetaan työkalu- ja materiaalipaketti sähköisellä oppimisalustalla. 

Koulutus koostuu neljästä toiminnallisesta ja keskustelevasta koulutuspäivästä, jotka toteutetaan etänä noin 3 kuukauden aikajaksolla. Koulutukseen sisältyy maltillinen määrää oman lapsiryhmän kanssa tehtäviä toiminnallisia kotitehtäviä.

Kouluttajina toimivat toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu, vastaava taidekasvattaja Katriina Nylund ja taidekasvattaja Katja Kähkönen Kulttuurikeskus PiiPoosta, mediakasvattaja Mervi Maatela Mediakasvatuskeskus Metkasta, sosiaalityöntekijä Janica Laimio Pelastakaa lapset ry:sta sekä professori Katja Joronen Turun yliopiston hoitotieteen laitokselta.

Lisätietoja:  Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratia, katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213 sekä PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu, pilvi.kuitu(at)kulttuuripiipoo.fi / p. 0400 433 722


Koulutus on OPH.n rahoittamaa kasvatus- ja opetushenkilöstön täydennyskoulutusta, ja osallistuville organisaatioille ja osallistujille maksuton.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.