fbpx Hyppää sisältöön

Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutus

Lastenkulttuurikeskus Kruunupään Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutus järjestetään 23.–25. elokuuta etätoteutuksena ja 6.–8. syyskuuta Porissa lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä.

Hakemus lähetetään 2. huhtikuuta mennessä verkossa täytettävällä lomakkeella. Mukaan valitaan 25 osallistujaa eri toimintakentiltä. Koulutus antaa ideoita, välineitä sekä inspiraatiota eri-ikäisten taidetyöskentelyn ohjaamiseen raikkaalla ja ammattitaitoisella otteella.

Mitä on Vauvojen värikylpy®?

”Rekisteröity, luovuus ja taide edellä kulkeva menetelmä”

”Elämys, wow-tunteita herättävä, koko perheen yhteinen hetki”

Värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskus Kruunupään kuvataiteilijoiden kehittämä elämyksellinen menetelmä, joka soveltuu luovuutensa vuoksi moneen toimintaan sekä kaikenlaisille ryhmille laajalla ikäskaalalla. Koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen, ohjaamiseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen. Parhaimmillaan menetelmä sopii kuvataiteilijan työvälineeksi, mutta se taipuu myös lapsi- ja perhetyöntekijöiden käyttöön.

Värit, taide, materiaalien moniaistisuus ja läsnä oleva vuorovaikutuksellinen työskentely ovat monelle Värikylpy-toiminnan parasta antia. Koulutus antaa intoa ja tietoa moniaistisesta taiteen työskentelymenetelmästä, myrkyttömistä väreistä, visuaalisesta ilmaisusta ja muun muassa varhaisesta vuorovaikutuksesta. Koulutuksessa nousevat esiin taiteilijoiden ajattelu, luovat lähestymistavat sekä kiinnostavat näkökulmat taidetyöskentelyyn.

Mukaan koulutukseen?

Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutukseen haetaan verkossa täytettävällä hakulomakkeella 2. huhtikuuta mennessä. Koulutus järjestetään 23.–25. elokuuta etätoteutuksena ja 6.–8. syyskuuta Porissa lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä (Porilaistenkatu). Koulutuksen hinta on 620 €.

Koulutusjaksot   

  • Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutusjakso I järjestetään etätoteutuksella 23.8.–25.8.2023. 
  • Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutusjakso II toteutetaan lähiopetuksena 6.9.–8.9.2023.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa kummassakin opintojaksossa jokaisena koulutuspäivänä. Jaksolle II osallistuminen edellyttää jakson I suorittamista. 

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät lastenkulttuurikeskus Kruunupään verkkosivuilta.

Kuvia aiemmasta koulutuksesta.

Lisätietoja antaa:
Sanna Pajunen-Kyynäräinen, varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja, puh. 044 701 9767, sanna.pajunen-kyynarainen@pori.fi

Artikkelin kuva: Annukka Puuska

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.