Hyppää sisältöön

Haemme viestinnän suunnittelijaa Taidetestaajat-tiimiin

Viestinnän suunnittelija Taidetestaajat-tiimiin

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Visiomme on “Lasten oikeus kulttuuriin ja taiteeseen toteutuu.” Liitolla on 33 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Liitto koordinoi Suomen historian suurinta nuorten kulttuurikasvatusohjelmaa Taidetestaajia, joka tarjoaa lukuvuosittain kaikille Suomen noin 60 000 kahdeksasluokkalaisille opettajineen taidevierailumatkoja osana koulutyötä.

Edellisen viestinnän suunnittelijamme siirtyessä uusiin työtehtäviin haemme valtakunnalliseen Taidetestaajat-tiimiimme

Ajalle 2.8.2021–31.7.2024. Määräaikaisuuden perusteena on hankerahoitus.

Viestinnän suunnittelijana työskentelet monipuolisesti vaikuttavan viestinnän parissa. Vastaat Taidetestaajat-toimintamallin viestinnän suunnittelusta apunasi hankepäällikkö ja muu 12-henkinen Taidetestaajat-tiimi sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton työntekijät. Työpaikkasi sijaitsee Liiton toimistolla Tampereella.

OLETKO ETSIMÄMME IDEARIKAS KEHITTÄJÄ?

Hoidat viestinnän kokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä työyhteisön muiden ammattilaisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Saat vetovastuuta työryhmätyöskentelystä ja mahdollisesti muita vastuualueita oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Vastaat uudistettavien ja saavutettavien Taidetestaajat-www-sivujen sisällön hallinnasta. Yhteistyössä kollegoittesi kanssa olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista taidevierailua kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille sekä lapsille ja nuorille suunnatun yleisötyön ja taidetarjonnan kehittymistä koko Suomessa.

Toivomme löytävämme idearikkaan ja rohkean kehittäjän, joka sekä visioi villisti että löytää käytännön ratkaisuja asioihin. Et pelkää tarttua toimeen itse, muttet myöskään delegoida tehtäviä tai tilata ostopalveluna erityistaitoa vaativia asioita. 

Erilaiset monikanavaiset viestintäkampanjat ja niiden suunnittelu ovat sinulle tuttua. Kynäsi on terävä ja erilaiset tekstit, kuten mediatiedotteet, artikkelit, uutiskirjeet, pöytäkirjat ja blogitekstit syntyvät helposti. Tunnet ja tunnistat erilaisille kohderyhmille sopivat sisällöt. Digitaalisen viestinnän mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja ja hyödynnät työssäsi mielelläsi uusia tekniikoita ja tunnet myös sosiaalisen median eri muodot. Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksekkaasta viestinnästä. Viestimme jatkuvasti suomeksi sekä ruotsiksi ja satunnaisesti myös englanniksi, joten hyvä kielitaito on tehtävässäsi tärkeä. Taide- ja koulumaailman tuntemisesta on tehtävässä etua.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa.

Toimintatavoiltasi olet ratkaisuja hakeva, positiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka osaa priorisoida ja toimia ripeästi myös paineen alla.

Liiton ja Taidetestaajien toiminta on valtakunnallista ja sitä toteutetaan yhteistyössä lastenkulttuurikeskusten, koulujen, taideorganisaatioiden, rahoittajien ja valtakunnallisen koordinaatioverkoston kanssa.

Tarjoamme innostuneen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen taidekasvatuksen ja yleisötyön kehittämisen ytimeen. Saat tehdä viestinnän erilaisia tehtäviä monipuolisesti ja kehittää samalla omaa osaamistasi. Tiimi toimii tukenasi viestinnän toteuttamisessa. Odotamme sinulta kykyä ja rohkeutta tuoda pieneen työyhteisöön omia ideoita. Persoonana olet oma-aloitteinen, innostunut oppimaan ja luomaan uutta sekä yhteistyökykyinen ja työskentelet sujuvasti tiimissä.

Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.7.2024 saakka. 

Liitto noudattaa soveltuvin osin Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Lähtöpalkka on 2970 € /kk. Työaika 36,25 h / viikko.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaajärjestelmä sekä osittainen etätyömahdollisuus.

Työpaikan osoite: Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, 33100 Tampere.

Täytä hakemuslomake osoitteessa https://bit.ly/2RKTORr ja liitä siihen CV:si viimeistään 11.6.2021 klo 23.59.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua osana valintaprosessia ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista. Pääosin haastattelut järjestetään 14.–17.6.2021.

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uusimmat uutisemme sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.