fbpx Hyppää sisältöön

Vuokrattavat kiertonäyttelyt

Lastenkulttuurin vuokrattavat kiertonäyttelyt

Vuokraa kiertonäyttely

Monet lastenkulttuurikeskukset tuottavat eri kulttuuritaloihin ja muihin tiloihin siirrettäviä ja sovitettavia näyttelyitä. Korkealaatuiset, taiteilijoiden ja ammattipedagogien valmistamat näyttelyt ovat vapaasti vuokrattavissa. Joistain näyttelystä voi vuokrata myös vain osan tai osuuden. Näyttely voidaan asettaa esille galleriatilaan, museoon, nuorisotilaan, kylätaloon, kirjastoon tai vaikka kunnantalolle. Moniaistillisesti koettavat taideteokset on huomioitava myös näytteille asettelussa.

Kiertävistä näyttelyistä on saatavilla kokoamisohjeet ja usein näyttelyä varten voi tilata koulutuksen näyttelyn valmistaneelta lastenkulttuurikeskukselta. Koulutukseen voi sisältyä näyttöopastus ja esimerkkityöpaja, joita voi hyödyntää oman alueen näyttelykierroksilla. Näin kävijät saavat näyttelystä enemmän irti.

Valmista oma kiertonäyttely

Jos olet kiinnostunut valmistamaan oman kiertonäyttelyn lapsille tai nuorille, ota yhteyttä alueellasi toimivaan lastenkulttuurikeskukseen tai liiton näyttelyinfon puheenjohtajaan.

Ilmoita uudesta kiertonäyttelystä

Ilmoita uudesta kiertonäyttelystä täyttämällä tämä lomake.

Muista ensin täyttää tämä lisätietotaulukko ja liittää se osaksi vastauksiasi!

Oppaita kiertonäyttelyihin

Kiertonäyttelyn tuotanto-opas (2019, PDF)

Kiertonäyttelyn vuokrasopimus (malli, PDF)

Näyttelyn markkinointiesite (malli, PDF)

Pedagoginen opas (malli, PDF)

Näyttelyn rakennus- ja purkuopas (malli, PDF)

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.