fbpx Hoppa till innehåll

Finlandsmodellen för hobbyverksamhet får kontaktpunkt och ny symbol

Webbplatsen för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet öppnades

Finlandsmodellen för hobbyverksamhet har fått en egen visuell profil och symbol som kan användas av alla aktörer som deltar i konceptet. Finlandsmodellen har också fått en egen kontaktpunkt, där Tarja Vartiainen börjar som samordnare i augusti. Samordnaren och kontaktpunkten har till uppgift att främja samarbetet mellan kommunerna och dem som ordnar hobbyer, samla god praxis och hjälpa kommunerna att hitta handledare för de hobbyer som barn och unga önskar. Webbplatsen för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet öppnades 23.6. och det börjar sin verksamhet i augusti.

Kontaktpunkten för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet främjar bildandet av nätverk mellan kommuner och arrangörer samt möjligheterna att hitta yrkeskunniga handledare i kommunerna för att förverkliga barns och ungas hobbyönskemål. Kontaktpunkten samlar och sprider god praxis i kommunerna. För kontaktpunkten svarar Förbundet för barnkulturcenter i Finland, som samarbetar med Finlands Olympiska kommitté och det omfattande hobbynätverket. Kontaktpunkten finns i anknytning till Utbildningsstyrelsen.

Läsa mer på webbplatsen för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet.

Dela på sociala medier:

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.