fbpx Hoppa till innehåll

Lastenkulttuuri.fi

Välkommen till den riksomfattande Webbplatsen Lastenkulttuuri.fi (Barnkultur.fi) som är en infobank och ett nätverksverktyg för barnkulturaktörer, experter inom utbildningsområdet, konstfostrare och barnkulturens publik. Portalen upprätthålls av Förbundet för barnkulturcenter i Finland.

Högklassig och barnorienterad barnkultur i Finland

Förbundet för barnkulturcenter i Finland är en riksomfattande centralorganisation för barnkulturaktörer. Förbundet främjar verksamheten på barnkulturfältet och gör barnkulturen känd i Finland. Vi arbetar för att alla barn och ungdomar ska ha likvärdig möjlighet att delta i och uppleva högklassig konst och kultur.

Kolla in våra projekt

Projekt för främjande av kulturläroplaner del II

I projektet fokuserar man på att utveckla innehållet i de kulturläroplaner som redan finns, utarbeta nationella riktlinjer och utvidga kulturläroplanerna till olika utbildningsstadier.

Läs mer

Konst hemma

Harrastakotona.fi är en sida för barn och unga, var man kan hitta instruktioner och idéer för att upptäcka, experimentera med och utföra konst, hemma, på fritiden eller som en del av undervisningen.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.