fbpx Hoppa till innehåll

Donera

Ge barn möjlighet till konstupplevelser och att uttrycka sig själva kreativt

Donera med bankgiro
Kontonummer: FI87 5730 0820 6920 16
Mottagare: Förbundet för barnkulturcenter i Finland rf
Referens: 2011

Konstens och kulturens uppgift är att stärka kreativiteten, det kritiska tänkandet och självkänslan. De hjälper barn att bygga upp sin identitet och sin förmåga att uttrycka sig själva kreativt. Konsthobbyer lär ut såväl interaktionsförmåga som sociala och emotionella färdigheter. De ökar även empatin och främjar välbefinnandet samt förebygger mobbning och utslagning.

Alla borde ha tillgång till mångsidiga och intressanta kulturtjänster och konsthobbyer av hög kvalitet, oavsett boendeort eller föräldrarnas inkomstnivå. Så är tyvärr ännu inte fallet och därför behövs din hjälp.

Hur används de donerade medlen?

De donerade medlen riktas till kultur- och konstverksamhet för barn och unga, till främjande av barns rättigheter samt stärkande av kompetensen inom barnkultur. Med hjälp av donationerna ordnas konstverkstäder, konstnärsbesök och besök på konstinstitutioner samt stöds hobbyutövning för barn i mindre bemedlade familjer. Med hjälp av medlen stöds även påverkansarbetet inom barnkultur och främjas planer för kulturfostran. Vi eftersträvar inte och delar inte ut vinst till privatpersoner.

Ditt bidrag är en satsning på ökat välbefinnande hos barn och unga. Ett varmt tack till dig!

Har du frågor om att ge bidrag? Kontakta förbundets samordnare Ninni Pehkonen: ninni.pehkonen@lastenkulttuuri.fi.

Polisstyrelsen har beviljat Förbundet för barnkulturcenter i Finland rf insamlingstillstånd, RA/2020/1348, från och med den 16 november 2020.

Dela på sociala medier:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.