fbpx Hoppa till innehåll

Unelmia ja digihommia ‒ seminaari kulttuurilaitosten digitaalisesta yleisösuhteesta

Tervetuloa tiistaina 21.8.2018 klo 10.00‒15.00 Helsingissä Tieteiden talolla järjestettävään seminaariin, jossa käsitellään kulttuurilaitosten digitaalista yleisösuhdetta: tavoitteita, ratkaisuja, kokemuksia sekä uusia lähestymistapoja. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti se on suunnattu kulttuurialan yleisötyön sekä digitaalisten palveluiden ja toiminnan kanssa työskenteleville. Seminaarin järjestää opetus- ja kulttuuriministeriö.

Alustava ohjelma löytyy seminaarin tapahtumasivulta OKM:n verkkosivuilta osoitteesta https://minedu.fi/tapahtumat/2018-08-21/unelmia-ja-digihommia-seminaari-kulttuurilaitosten-digitaalisesta-yleisosuhteesta .

llmoittautuminen viimeistään 13.8.2018 Webropol-lomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/ABB2DCE2EC2449D3.par.

Seminaarin työpajoihin eli rinnakkaissessioihin ilmoittautuminen käynnistyy ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä elokuun alussa.

Koko tilaisuus suoratoistetaan, eli osallistuminen etäyhteydellä on mahdollista. Jos haluat osallistua etäyhteydellä, mainitse se ilmoittautumislomakkeessa.

”Unelmia ja digihommia ‒ seminaari kulttuurilaitosten digitaalisesta yleisösuhteesta ” on jatkoa huhtikuussa 2018 järjestetylle ”Uudet toimijuudet: kulttuurilaitosten digitaalinen yleisösuhde” -seminaarille, jonka tallenteet ovat verkossa osoitteessa http://minedu.fi/tapahtumat/2018-04-13/uudet-toimijuudet-kulttuurilaitosten-digitaalinen-yleisosuhde.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Viivi Ängeslevä, korkeakouluharjoittelija, OKM, viivi.angesleva@minedu.fi, p. 0295330278

Tapani Sainio, ylitarkastaja, OKM, tapani.sainio@minedu.fi, p. 0295330336

Dela på sociala medier:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.