fbpx Hoppa till innehåll

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen haku

Eteläranta, 28100 Pori

Porin lastenkulttuurikeskus järjestää Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta, joka on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Koulutukseen hakeudutaan vuosittain eri puolilta Suomea.

Valtakunnalliseen koulutukseen haetaan ympäri Suomea ja ulkomailta ja koulutukseen toivotaan hakijoita myös Satakunnan alueelta. Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen, ohjaamiseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen. Koulutuksen hinta on 540 €.

Koulutusjaksot ovat
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I 7.11.–9.11.2018
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II 28.11.–30.11.2018

Hakeminen
Koulutukseen haetaan verkossa täytettävällä hakulomakkeella 5.3.–1.4.2018. Hakulomakkeen linkki löytyy Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -verkkosivuilta. Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa hakemusten perusteella.

Linkki hakulomakkeeseen.

Lisätietoja koulutuksesta:
Sanna Pajunen-Kyynäräinen
varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
sanna.pajunen@pori.fi | 044 701 9767
www.pori.fi/vauvojen-varikylpy

Vauvojen värikylpy on kuvataidetoiminnan muoto, jossa vauvat vanhempineen työpajaan osallistuen tuottavat visuaalista ilmaisua erilaisia materiaaleja sekä väri- ja maalausaineita tunnustelemalla ja käyttämällä. Vauvojen värikylpy -työpajatoiminnan keskeiset toimintaperiaatteet perustuvat värien ja materiaalien moniaistilliseen kokemuksellisuuteen ja elämyksellisyyteen, vuorovaikutukselliseen työskentelyyn, hetkessä olemiseen ja toimijalähtöisyyteen. Toiminta ja ohjaajakoulutus on kehitetty Porin lastenkulttuurikeskuksessa.

Dela på sociala medier:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.