fbpx Hoppa till innehåll

Versotarhurin työkalut – palvelumuotoilukoulutus

Taipaleentie 24, 78200 Varkaus

Taiteilijoille ja taidekasvattajille suunnattu palvelumuotoilukoulutus, jonka tavoitteena on perehtyä käytännönläheisesti asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tuotteistaa osallistujien omia palveluita erilaisten menetelmien ja tehtävien avulla.

Kouluttajana toimii Heidi Huovinen, joka on palveluiden suunnitteluun ja tuotteistamiseen erikoistunut muotoilija ja taiteen maisteri.

Koulutus on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset tästä linkistä: http://bit.ly/1605koulutus avautuvalla verkkolomakkeella perjantaihin 27.4.2018 mennessä. Ilmoittautumislomake sisältää ennakkokyselyn osallistujan taustasta, tarpeista ja toiveista. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10-15 min. Vastausten pohjalta koulutus räätälöidään osallistujien tarpeita vastaavaksi. Muista klikata lopuksi ”Lataa”-painiketta, jotta ilmoittautumisesi tulee perille.

Koulutus on osa Lastenkulttuurikeskus Verson hallinnoimaa Versotarhurin työkalut-hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja:
Lastenkulttuurikeskus Verso
Julia Vatanen, kulttuurituottaja
p. 044 444 24 57
julia.vatanen@soisalo-opisto.fi
www.versoverkko.fi

Dela på sociala medier:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.