fbpx Hyppää sisältöön

A&DO-SEMINAARI: ARCHITECTURE AND DESIGN LEARNING

Mitä on arkkitehtuurin ja muotoilun oppiminen museossa? Miten omaa lähiympäristöäsi voisi parantaa? Millaista arkkitehtuurin ja muotoilun oppiminen voi olla arjessa? Miten arkkitehtien koulutusta tulisi parantaa?

A&DO-miniwebinaarissa arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen ajankohtaisia näkymiä avataan Keynote-puheenvuoron ja case-esimerkkien kautta. Arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatus on yhteiskunnallista toimintaa, joka tähtää jokaisen oman toimijuuden vahvistumiseen ja omien vaikutusmahdollisuuksien löytämiseen ja toteuttamiseen.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivän A&DO-seminaarin pääpuhujina kuullaan Fiona MacDonaldia ja Matthew Springettia. Head of Learning Fiona MacDonald tuo museopedagogiset terveiset Lontoon Designmuseosta. Arkkitehti Matthew Springett kertoo kaksikon perustaman ja palkitun MATT+FIONA-hankkeen toiminnasta. Neljän vuoden toimintansa aikana MATT+FIONA on toteuttanut eri mittakaavan projekteja yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Heidän missionaan on lasten ja nuorten voimauttaminen toimijuuden ottamiseen omassa lähiympäristössään.

Seminaarin moderoivat A&DO – Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskuksen Arja-Liisa Kaasinen Arkkitehtuurimuseosta ja Hanna Kapanen Designmuseosta. Sen järjestää A&DO – Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus yhteistyössä Alvar Aalto -säätiön ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon kanssa. Seminaari on osa Arkkitehtuurin ja muotoilun päivän 2021 ohjelmaa.

Seminaari järjestetään Zoom-alustalla ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 2.2.2021: https://q.surveypal.com/Registration-A-DO-webinar-03.02.2021

Seminaarin puheenvuorot ovat englanniksi, mutta yleisökysymyksiä voi esittää myös suomeksi. Seminaari on maksuton.

Lisätietoja: https://www.mfa.fi/tapahtumat/seminaari-architecture-and-design-learning/

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.