Hyppää sisältöön

Jäseneksi

Hae liiton jäseneksi

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton varsinaiseksi jäseneksi ovat tervetulleita ammattimaisesti toimivat lasten- ja nuortenkulttuurikeskukset. Liiton varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä toimija, joka noudattaa Lastenkulttuurin laatukäsikirjan periaatteita.

Lastenkulttuurikeskus kehittää lastenkulttuuripalveluita yhteistyössä muiden toimijoiden kuten koulujen ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Muunlaiset lastenkulttuurin toimijat ovat lastenkulttuuripalveluiden, kuten lapsille suunnattujen esitysten, tuottajia. Varsinainen jäsen pääsee osallistumaan äänivaltaisena liiton sääntömääräisiin kokouksiin ja voi myös osallistua liiton yhteishankkeisiin.

Jäsenhakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, aina ennen Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton sääntömääräisiä kokouksia.

Hae informaatiojäseneksi

Informaatiojäseneksi voi hakea toimija tai henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Informaatiojäsen pääsee mukaan liiton tiedotuslistalle, mutta se ei voi osallistua sääntömääräisiin kokouksiin eikä yhteishankkeisiin.

Ryhdy kannatusjäseneksi

Tahot, jotka haluavat tukea Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toimintaa, voivat ilmoittautua kannatusjäseniksi. Otathan yhteyttä aleksi.valta (at) lastenkulttuuri.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.