fbpx Hyppää sisältöön

Kohtaamisia – Suomen Assitej ry:n ammattilaisseminaari

Taidevierailu lapsen ja nuoren silmin, sateenkaarisensitiivisyys lapsille ja nuorille suunnatuissa esityksissä, eettinen osaaminen taidealoilla ja teoksien ja tuottajien kohtaaminen – näihin aiheisiin sukelletaan lasten- ja nuortenteatterijärjestö Suomen Assitejn kolmipäiväisessä Zoom-seminaarissa. Bravo!-festivaalin yhteydessä järjestettävä seminaari on suunnattu laajasti lasten ja nuorten esittävän taiteen ammattilaisille, mukaan ovat tervetulleita niin tuotannon, viestinnän, taidekasvatuksen kuin taiteellisen työn parissa työskentelevät. 

Luvassa on ajatuksia herättelevä ja inspiroiva seminaari, jonka puhujina ovat mm. Tarja Pääjoki, Pauliina Aladin ja Kirsi Törmi. Viimeisenä seminaaripäivänä juhlistetaan Itujen näyttämön 10-vuotistaivalta ja keskustellaan, kuinka teokset ja tekijät kohtaavat tuottajat Itujen näyttämöllä. ITU-lastenteatterin ideahautomo järjestää ITU-seminaarin yhteistyössä Assitejn kanssa.

Lisätiedot: Järjestösihteeri Tanja Turpeinen, tanja.turpeinen (at) assitejfi.org, +358 44 866 355

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.