fbpx Hyppää sisältöön

Kuntien kulttuurikasvatussuunnitelmat -webinaari 2.9.2020

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto järjesti Kuntien kulttuurikasvatussuunnitelmat -webinaarin keskiviikkona 2.9. klo 9-10.30.

Materiaalit:

Marjo Tiainen-Niemistö, Jyväskylän kulttuuripalvelut: Kulttuurikasvatussuunnitelma käyttöön! (PDF)

Julia Vatanen, Lastenkulttuurikeskus Verso: Kulttuuriketju (PDF)

Webinaarissa lähestyimme kuntien kulttuurikasvatussuunnitelmia käytännöllisesti. Mitä ne ovat ja mitä hyötyä niistä on kunnille, kouluille, oppilaille ja kulttuuritoimijoille? Millaisia kulttuurikasvatussuunnitelmia on käytössä? Kuinka suunnitelman laatimisessa pääsee alkuun? Kuinka suunnitelma otetaan käyttöön?

Tilaisuus oli suunnattu erityisesti niiden kuntien edustajille, joissa kulttuurikasvatussuunnitelman tarve on tunnistettu, mutta suunnitelman laatimisessa ei ole vielä päästy alkuun. Tilaisuuden kohderyhmää olivat myös ne, joilla kulttuurikasvatussuunnitelma on tehty, mutta se ei ole lähtenyt kunnolla käyntiin tai suunnitelma ei ole toimiva sellaisenaan ja sitä halutaan kehittää. Toivotimme tilaisuuteen lämpimästi tervetulleiksi osallistujat laajasti eri sektoreilta, kuten kuntien hallinnosta, kulttuuri- ja taideorganisaatioista ja opetuspuolelta.

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.