fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurikeskukset

Tärkeää työtä lasten ja lastenkulttuurin hyväksi

Suomen lastenkulttuurikeskukset tekevät yhteistyötä valtakunnallisesti kierrättäen näyttelyitä ja taidetyöpajoja, tekemällä esitys- ja menetelmävaihtoa sekä tuottamalla yhteishankkeita. Keskukset toimivat alueillaan läheisessä yhteistyössä kuntien eri hallinnonalojen, kuten varhaiskasvatuksen, koulujen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Suomen lastenkulttuurikeskukset tuovat saavutettavaa taidekasvatusta mahdollisimman monen lapsen ja nuoren arkeen sekä lisäävät lasten hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin.

Valtakunnallista lastenkulttuuria

Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon kuuluu 35 jäsenorganisaatiota, joissa toimii yksi tai useampi lastenkulttuurikeskus. Klikkaamalla oheisesta kartasta maakuntaa, näet alueella sijaitsevat liiton lastenkulttuurikeskukset ja lyhyen esittelyn toiminnasta.


Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon kuuluvat lastenkulttuurikeskukset

Lastenkulttuurikeskusten listauksessa on ensin lastenkulttuurikeskuksen virallinen nimi ja alapuolella sen jäsenorganisaatio. Klikkaamalla nimeä, pääset lastenkulttuurikeskuksen omille verkkosivuille.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.