fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuuriverkosto

Maamme vaikuttavin lastenkulttuurin asiantuntijaverkosto

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenorganisaatiot muodostavat verkoston, joka tuottaa lastenkulttuuripalveluita monipuolisesti ja monitaiteisesti eri puolilla Suomea. Liitto kokoaa jäsenet yhteen ja mahdollistaa yhteisen keskustelun, yhdessä kehittämisen ja yhdessä vaikuttamisen. Jäsenet työskentelevät teemaryhmissä lastenkulttuurin edistämiseksi sekä verkostoituvat keskenään tuottaen sisältöjä ja hankkeita yhdessä. Lastenkulttuurikeskusten verkosto tarjoaa kulttuuri- ja taidealan ammattilaisille työtilaisuuksia eri puolilla Suomea. Liiton mahdollistama yhteistyö jäsenten kesken muodostaa Suomen vaikuttavimman lastenkulttuurin asiantuntijaverkoston.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet tekevät yhteistyötä valtakunnallisesti kierrättäen näyttelyitä ja taidetyöpajoja, tekemällä esitys- ja menetelmävaihtoa sekä tuottamalla yhteishankkeita. Keskukset toimivat alueillaan läheisessä yhteistyössä kuntien eri hallinnonalojen, kuten varhaiskasvatuksen, koulujen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet tuovat saavutettavaa taidekasvatusta mahdollisimman monen lapsen ja nuoren arkeen sekä lisäävät lasten hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin.

Valtakunnallista lastenkulttuuria

Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon kuuluu 36 jäsenorganisaatiota. Klikkaamalla oheisesta kartasta maakuntaa, näet alueella sijaitsevat liiton lastenkulttuurikeskukset ja lyhyen esittelyn toiminnasta.


Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet

Lastenkulttuurikeskusten listauksessa on ensin lastenkulttuurikeskuksen virallinen nimi ja alapuolella sen jäsenorganisaatio. Klikkaamalla nimeä, pääset lastenkulttuurikeskuksen omille verkkosivuille.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.