fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurifoorumi

Lastenkulttuurifoorumi 2022
Mukana – osallisuus lastenkulttuurissa

Aika ja paikka: 1.-2.11.2022 Järvenpää-talo (Hallintokatu 4, Järvenpää)

Mikä: Vuosittain järjestettävä lastenkulttuurifoorumi on lastenkulttuurin valtakunnallinen keskusteluväylä ja verkostoitumistilaisuus. Tapahtuma on suunnattu lastenkulttuurin tekijöille, pedagogeille ja kaikille lastenkulttuurista sekä lasten ja nuorten osallisuudesta kiinnostuneille.

Tule foorumiin kuulemaan lastenkulttuurin uusimmista tuulista, parhaista käytännöistä ja polttavista puheenaiheista. Foorumin järjestävät Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, mutta tapahtuma kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt!


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi foorumiin

Haluaako organisaatiosi tavoittaa lastenkulttuurialan ammattilaisia? Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi toimii koko alan kattavana näyteikkunana. Näytteilleasettajilla on oiva mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja jakaa oman toimintansa helmiä muiden alan toimijoiden tietoon.

Näyttelyosasto rakennetaan foorumin keskipisteeseen Järvenpää-talon lämpiöön, jossa tapahtuvat kaikki ruokailut, kahvittelut ja ohjelmien välinen vapaa toiminta. Näyttelyosastolla kulkee siis koko seminaarin osallistujajoukko, joille on varattu myös riittävästi aikaa tutustua näytteilleasettajien pisteisiin.

Lisätiedot foorumin vastaavalta tuottajalta:
Kaisa Järvelin, p. 044 4935 621
kaisa.jarvelin@lastenkulttuuri.fi 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.