fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurifoorumi

Lastenkulttuurifoorumi 2022
Mukana – osallisuus lastenkulttuurissa

Aika ja paikka: 1.-2.11.2022 Järvenpää-talo (Hallintokatu 4, Järvenpää)

Mikä: Vuosittain järjestettävä lastenkulttuurifoorumi on lastenkulttuurin valtakunnallinen keskusteluväylä ja verkostoitumistilaisuus. Tapahtuma on suunnattu lastenkulttuurin tekijöille, pedagogeille ja kaikille lastenkulttuurista sekä lasten ja nuorten osallisuudesta kiinnostuneille.

Tule foorumiin kuulemaan lastenkulttuurin uusimmista tuulista, parhaista käytännöistä ja polttavista puheenaiheista. Foorumin järjestävät Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat. Foorumin alustava ohjelma alla. Ilmoittautumislomake foorumiin aukeaa alla olevasta napista.

Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 16.10.2022 asti. Osallistumismaksu on liiton jäsenille 60 € / 2 päivää (jäsenkeskus saa max. 5 pääsylippua jäsenhinnalla) ja ei-jäsenille 80 € / 2 päivää. Hinnat sisältävät pääsyn lastenkulttuurifoorumin ohjelmasisältöihin.

Hintoihin ei kuulu ruokailuja, kahveja eikä matkoja tai majoitusta. Ruokailut ostetaan etukäteen osallistujille erikseen lähetettävän ohjeistuksen mukaisesti. Vinkkejä majoittumiseen ja kulkemiseen löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Lastenkulttuurifoorumin 2022 ohjelma

Yllä olevasta linkistä saat ladattua foorumin ohjelman. Katso ohjelmasisältöjen kuvaukset täältä.


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi foorumiin

Haluaako organisaatiosi tavoittaa lastenkulttuurialan ammattilaisia? Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi toimii koko alan kattavana näyteikkunana. Näytteilleasettajilla on oiva mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja jakaa oman toimintansa helmiä muiden alan toimijoiden tietoon.

Lue lisää näytteilleasettajapaikan varaamisesta

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Surveypalissa

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.