fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurifoorumi

Kiitos kaikille osallistujille, järjestäjille ja luennoitsijoille tapahtumasta.
Nähdään ensi vuonna uudestaan
!

Voit katsoa Lastenkulttuurifoorumi 2021 tiistaipäivän (16.11.) pääsalin ohjelman (avajaiset ja kansainvälinen seminaari) yllä olevasta videotallenteesta. HUOM! Varsinainen video alkaa noin 17 minuutin kohdalta.

Vuosittainen valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi

MIKÄ?

Vuosittain järjestettävä Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi tarjoaa paikan lastenkulttuuripoliittiselle keskustelulle ja se on oivallinen verkostoitumistilaisuus alan toimijoille.

KENELLE?

Tapahtuma on suunnattu lastenkulttuurin tekijöille ja toteuttajille, pedagogeille sekä yleisesti kaikille lastenkulttuurista ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneille tahoille.


Menneet lastenkulttuurifoorumit

Lastenkulttuurifoorumi järjestettiin ensimmäisen kerran SuomiAreenan yhteydessä Porissa vuonna 2013.

Foorumin teema määräytyy aina lastenkulttuurissa esiintyvien ajankohtaisten asioiden mukaan. Aiempien vuosien teemoina on ollut mm. kulttuurin diversiteetti, lasten ja nuorten ääni, laadukas lastenkulttuuri sekä kulttuuri ja hyvinvointi.

Lastenkulttuurifoorumi 2021

Lastenkulttuurifoorumi 2021 pidettiin Lahdessa 16.-17.11. Foorumin teemana oli ympäristöystävällinen lastenkulttuuri ja taidekasvatus. Keskustelun aiheina ovat mm. lasten ja nuorten ympäristö- ja ilmastoahdistuksen käsitteleminen taiteen keinoin ja lastenkulttuurin kestävä kehitys. Lastenkulttuurifoorumin järjestämisestä vuonna 2021 vastasivat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Lastenkulttuurikeskus Efekti Lahdesta.

Lastenkulttuurifoorumi 2020

Lastenkulttuurifoorumi 2020 järjestettiin poikkeuksellisesti etätapahtumana 23. – 24.11.2020 Taideyliopiston teatterikorkeakoulun tiloissa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.