fbpx Hyppää sisältöön

Lue minut

Lue minut -näyttely on oodi kirjoille, tarinoille ja inspiroitumiselle. Toiminnallisessa näyttelyssä pääsee lepäämään kirjapatjalla, seilaamaan ja haaksirikkoutumaan ja avaamaan salaisuuksien kaapin sekä inspiroitumaan minimaailmoista äänimaailman lomassa.

Lue minut -näyttelyn käsikirjasto, kirjakello ja tarinalaatikot vievät kirjojen ja tarinoiden keksimisen ja kuuntelun maailmaan. Näyttely on suunnattu 7-14- vuotiaille. Näyttelyyn kuuluu opastaulut sekä erillinen pedagoginen materiaali, jossa on ideoita myös jatkotehtäviin koulussa tai kotona.

Näyttely perustuu kuvittaja Sanna Pelliccionin ideoimaan samannimiseen kirjaan, jonka kuvituksiin Siri Kolu on tehnyt tekstit ja inspiraatiotehtävät sanataideharjoituksineen. Visuaalisen suunnittelijan Sanna Pelliccionin ja Lastenkulttuurikeskus Pessin lisäksi näyttelyssä on useita yhteistyötahoja, kuten Tampereen lastenkulttuurikeskus Rulla, Valveen sanataidekoulu, Vantaan sanataidekoulu ja Stadian ammattiopisto.

Näyttely nähtävissä:
alustava varaus Raahe, joulukuu 2020-tammikuu 2021
Oulu, alkaen huhtikuu 2021

Näyttely vuokrattavissa: saatavilla kulttuuritiloihin, kirjastoihin ja museoihin vuosina 2019 – 2022.

Kohderyhmä: Ala- ja yläkouluikäiset

Kokoluokka ensisijaisesti: M (keskikokoinen)

Näyttelyn tuottaja: Vantaan kulttuuripalvelut / Lastenkulttuurikeskus Pessi, p. 040 525 2166

Lue minut -markkiointiesite

Kuva: Sanna Pelliccioni
Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.