fbpx Hyppää sisältöön

Haku työpajavideon ja materiaalin toteuttajaksi

Haku taide- ja kulttuurikasvatuksen työpajavideon ja materiaalin toteuttajaksi

Liitto etsii tekijää jäsenkeskuksistaan Lapsen oikeuksien viikon kampanjaan sisältyvän työpajamateriaalin ideoijaksi ja toteuttajaksi. Työapajavideo ja -materiaali on tarkoitettu ensisijaisesti varhais- ja alkuopetuksessa olevien lasten kasvattajille ja ohjaajille. Video tai sen osa voi myös olla sellainen, että se katsotaan yhdessä lapsen kanssa.

Videon ja materiaalin tarkoituksena on tukea Lapsen oikeuksien viikon teemaa lastenkulttuurin näkökulmasta. (Katso alla oleva teksti Lapsen oikeuksien viikon teemasta) Toivomme, että teet karkean ehdotuksen ja tarjouksen siitä, millainen työpajamateriaali olisi ja lähetät sen hanna.nordstrom@lastenkulttuuri.fi osoitteeseen viimeistään 31.5. mennessä. Kokonaisuudessaan työpajan materiaalin tulisi olla valmis 15.10.2021. Liitto maksaa työpajavideon teosta korvauksen, joka on 1500-2500€ riippuen työn laajuudesta (suunnittelu, toteutus, kuvaus ja/tai editointi). Tarvittaessa liitto voi kuvata ja editoida videon tai vaihtoehtoisesti kuvaaja/editoija voi olla jäsenkeskuksen kautta. Liiton viestintäryhmä valitsee työpajamateriaalin toteuttajan. Viestintäryhmän jäsen on jäävi ehdottamaan omasta keskuksesta toteuttajaa.

Alla olevat asiat on hyvä huomioida ehdotusta tehtäessä:

  • Lopputuotoksena syntyy työpajavideo ja oheismateriaali verkkoon.
  • Lapsen oikeuksien viikon teeman huomioiminen
  • Kohderyhmän huomioiminen (0.-2. luokkalaiset)
  • Ruotsin kielen huomioiminen, esim. spiikkaukset/tekstitykset (kääntämisessä tai tekstityksissä liitto/jäsenkeskukset voivat auttaa)
  • Kohderyhmän on helppo toteuttaa työpaja (materiaalit löytyvät helposti toimintaympäristöstä, kestävä kehitys otetaan jollain tavalla huomioon, kustannukset ovat pienet)
  • Taidekasvattaja on valmis esiintymään videolla tai hänellä on vaihtoehtoisesti joku esiintyjä videolle
  • Jos videolla esiintyy lapsia, heiltä tulee olla suostumus videointiin (liitto tarvittaessa auttaa kuvauslupien kanssa)
Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.