fbpx Hyppää sisältöön

Kiertonäyttelyt

Lastenkulttuurin vuokrattavat kiertonäyttelyt

Lastenkulttuurin vuokrattavat kiertonäyttelyt ovat erilaisiin tiloihin siirrettäviä ja sovitettavia näyttelyitä. Korkealaatuiset, taiteilijoiden ja ammattipedagogien valmistamat näyttelyt ovat vapaasti vuokrattavissa.

Joistain näyttelystä voi vuokrata myös vain osan tai osuuden. Näyttely voidaan asettaa esille galleriatilaan, museoon, nuorisotilaan, kylätaloon, kirjastoon tai vaikka kunnantalolle.

Kiertävistä näyttelyistä on saatavilla kokoamisohjeet ja usein näyttelyä varten voi tilata koulutuksen näyttelyn valmistaneelta toimijalta. Koulutukseen voi sisältyä näyttöopastus ja esimerkkityöpaja, joita voi hyödyntää oman alueen näyttelykierroksilla.

Haluatko vuokrata kiertonäyttelyn?

Ole yhteydessä näyttelyn valmistaneeseen lastenkulttuuriorganisaation yhteyshenkilöön. Löydät yhteystiedot jokaisen kiertonäyttelyn esittelystä.

Tämän sivun alalaidasta löydät oppaita kiertonäyttelyiden vuokraamiseen sekä tuotantoon.

Haluatko ilmoittaa uuden kiertonäyttelyn vuokrattavaksi?

Tutustu vuokrattaviin kiertonäyttelyihin!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.