fbpx Hyppää sisältöön

Haussa vuoden 2025 ITU

Lastenteatterin ideahautomo ITU etsii esitysehdotuksia vuodelle 2025!

Hae mukaan esitysidealla, tekstikatkelmalla tai demolla uudesta, lapsille suunnatusta näyttämöteoksesta! Esitys voi olla teatteria, tanssia, sirkusta tai performanssi. Kutsu on suunnattu taiteen ammattilaisille ja esityksen ensi-illan tulee olla vuonna 2025.

Vuoden ITU -esitykselle myönnetään 8000 € tuotantotuki. Lisäksi näyttämön järjestävät lastenkulttuurikeskukset sitoutuvat ostamaan valmiista teoksesta yhteensä vähintään 10 esitystä.

Lastenteatterin ITUjen näyttämön järjestävät vuosittain Päijät-Hämeen Lastenkulttuurikeskus Efekti, Helsingin Annantalo, Vantaan Lastenkulttuurikeskus Pessi, Turun Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto, Espoon Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Tampereen lastenkulttuurikeskus Rulla.

HAKUAIKA 18.3.–5.6.2024

  1. vaihe: esiraati valitsee hakulomakkeen perusteella 5–6 esitystä katselmukseen.
  2. vaihe: ITUjen näyttämö -katselmus järjestetään Turun lastenkulttuurikeskus Seikkailupuistossa 4.9.2024. Katselmuksessa lapsi- ja ammattilaisraati valitsee vuoden 2025 ITU-esityksen. Näyttämölle valituille esitysiduille maksetaan laskua vastaan osallistumiskorvaus 150 €.

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.