fbpx Hyppää sisältöön

REKRY: Kesätöitä lastenkulttuurin lähettiläänä

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee LASTENKULTTUURIN LÄHETTILÄSTÄ

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Liitolla on 37 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea sekä 39 yhteistyöjäsentä. Liiton toimisto sijaitsee Tampereella. 

Haemme lastenkulttuurin lähettilästä

Lastenkulttuurin lähettiläs ottaa haltuun liiton somekanavat ja tekee juttuja lastenkulttuurista liiton verkkosivuille ja somekanaviin. Työtehtäviin sisältyy myös avustamista liiton toimiston työtehtävissä ja tapahtumissa. Tehtäviä tarkennetaan valitun henkilön intressien mukaisesti. 

Hakijalle oleellista on kiinnostus kulttuuriin ja viestintään. Itseohjautuvuus, sujuva kirjoitustaito ja kokemus sosiaalisen median alustoista ovat edellytyksiä kesätyössä menestymiselle. Hakijan tulee olla 15-17-vuotias. Lastenkulttuurin lähettilään kesätyön mahdollistaa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja. 

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa, kulttuuritalo Laikussa. Työtehtäviä voi olla myös muualla, kuten tapahtumissa ja vierailuissa. Muualla kuin toimistolla tehtävästä työstä sovitaan aina erikseen. 

  • Työn kesto: 2 viikkoa 
  • Ajankohta: kesäkuussa (sopimuksen mukaan)
  • Työaika: Max. 30 tuntia viikossa, 6 tuntia päivässä toimistoaikoina. 
  • Palkka: 500 € 

Miten hakea?

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostin liitteinä liiton koordinaattori Henna Kojolle osoitteeseen henna.kojo@lastenkulttuuri.fi viimeistään 31.3. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida. 

Työhaastattelut järjestetään huhtikuun alkupuolella ja valinta ilmoitetaan viimeistään 30.4. 

Työsuhteen aikaisin aloituspäivä on 3.6. Työn aloista edeltää Osuuspankin verkossa järjestämä infotilaisuus 21.5. klo 15-16.30. 

Tiedustelut ja lisätiedot:

koordinaattori Henna Kojo 

13.3. ja 27.3. puhelimitse 040 800 7296

tai maaliskuun aikana sähköpostitse henna.kojo@lastenkulttuuri.fi

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.