fbpx Hyppää sisältöön

HAKU: Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen koordinaattori (haku sulkeutunut)

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Liitto koordinoi Suomen historian suurinta nuorten taidetoimintamallia, Taidetestaajia. Olemme saaneet roolin toimia harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteenä ja haemme yhteyskoordinaattoria kehittämään kuntatoimijoiden ja harrastustoiminnan järjestäjien yhteistyötä. 

Harrastamisen Suomen malli yhdistää lasten ja nuorten kuulemisen harrastustoiveista, olemassa olevien toimintatapojen koordinoimisen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyön. Yhteyspiste kokoaa Suomen mallin toteuttajat yhteen. Lisää Suomen mallista: https://minedu.fi/suomen-malli 

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen koordinaattori

Tehtävä on liitossa uusi ja toimenkuva on rahoituspäätöksen takia määräaikainen 31.12.2021 saakka. Hanke on suunniteltu kestäväksi 30.6.2022 saakka ja sitä avustaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Yhteyspisteen tarkoituksena on tukea harrastamisen verkoston ja kuntien yhteyshenkilöiden yhteistyötä harrastamisen Suomen mallissa. Koordinaatiotyössä autetaan kuntia löytämään yhteiset käytännöt Suomen mallin toteuttamiselle, parhaat kuntien käytännöt sekä löytämään tukea toisistaan. Samalla tuomme kuntien Suomen mallin hankkeisiin ajankohtaisen tiedon harrastamisen verkoston toimijoista.

TARVITSEMME koordinaattoriksi osaajan, jolla on:

  • vahvat organisointitaidot, hyvä projektiosaaminen
  • taito priorisoida ja delegoida tehtäviä
  • vahva osaaminen lasten ja nuorten harrastustoiminnasta
  • kyky lapsi- ja nuorilähtöiseen ajatteluun sekä ongelmanratkaisukyky
  • vahva kielellinen osaaminen (ruotsi iso plussa)
  • kokemusta sähköisten tapaamisten järjestämisestä
  • osaamista verkkosivujen päivittämisestä
  • hyvät viestintätaidot, sujuva kirjoitustaito (raportit ja verkkosivusto)

Olet positiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka osaa toimia ripeästi myös paineen alla

Persoonana olet ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen. Koordinaattorina on keskeistä pystyä työskentelemään sujuvasti tiimissä. Liiton tiimi ja harrastamisen verkosto toimii tukenasi koordinaation toteuttamisessa.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja vammaisia henkilöitä. Toivomme, että aloitat tehtävässä mahdollisimman pian. Koordinaattorin haku päättyy heti kun sopiva henkilö on löytynyt. 

Koordinaattorin työpiste sijaitsee Opetushallituksen toimitiloissa Helsingissä.

Lisätietoa saat puhelimitse: to 22.4., pe 23.4. ja ma 26.4.2021. klo 9.30-17 toiminnanjohtaja Aleksi Valta (p. 040 820 5425). Valitettavasti emme ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian: https://q.surveypal.com/Yhteyskoordinaattori-Harrastamisen-Suomen-malli

Aloitamme haastattelut heti. Lisätietoa liiton nettisivuilta: https://www.lastenkulttuuri.fi/

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.