fbpx Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Taidetestaajat-tiimiin

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Teemme työtä sen puolesta, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus osallistua laadukkaaseen taide- ja kulttuuritoimintaan sekä tekijänä että kokijana. Liiton 37 jäsenorganisaatiota tuottavat lastenkulttuuripalveluita monipuolisesti ja monitaiteisesti eri puolilla Suomea.

Liiton koordinoima Taidetestaajat on Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen kulttuurikasvatusohjelma. Lukuvuodesta 2017–18 alkaen kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset opettajineen ovat osallistuneet 1–2 korkealaatuiselle taidevierailulle lukuvuodessa. Vierailukokonaisuuteen kuuluvat taide-elämyksen lisäksi matkat ja yleisötyötä sekä taidekokemusten arviointi. Ohjelmaa rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska kulturfonden.

Nykyisen -viestijämme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme valtakunnalliseen Taidetestaajat-tiimiimme 

viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria.

Viestintä- ja tapahtumakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu Taidetestaajat-ohjelman ulkoinen viestintä, Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton sisäistä viestintää, sidosryhmätyötä, tapahtumatuotantoa sekä Taidetestaajat-päällikön avustamista erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisprofiilin mukaan.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa kynää sekä useamman vuoden työkokemusta viestinnän ja/tai markkinoinnin tehtävistä. Arvostamme itseohjautuvuutta ja hyviä itsensä johtamisen taitoja, topakkaa toimeen tarttumista, järjestelmällistä työotetta, ratkaisukeskeisyyttä, priorisointikykyä sekä myönteistä asennetta. Eduksi katsotaan myös:

  • Taide- ja kulttuurialan tuntemus
  • Valokuvaus- ja videokuvaustaidot
  • Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaaminen
  • Ruotsin ja englannin kielen taidot

Tarjoamme kehitysorientoituneen ja kannustavan työyhteisön, vaihtelevan työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen liukuvalla työajalla ja saldovapaajärjestelmällä. Viikkotyöaika on 36,25 h. Työpiste on Tampereella, mutta työtä tehdään joustavasti hybridinä. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista. Työsuhteen alkaessa palkka on 3200 € / kk.  Liitto noudattaa soveltuvin osin Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV:si viimeistään sunnuntaina 16.6.2024 klo 23.59 alla olevan lomakkeen kautta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua osana valintaprosessia ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista. 

Lisätietoa antavat nykyinen viestinnän suunnittelija Heidi Rantanen, 044 493 2452, heidi.rantanen@taidetestaajat.fi sekä liiton toiminnanjohtaja Aleksi Valta, 040 820 5425, aleksi.valta@lastenkulttuuri.fi

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.