fbpx Hyppää sisältöön

Haemme 15–17-vuotiasta lastenkulttuurilähettilästä

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja nyt etsimme taiteesta ja kulttuurista kiinnostunutta 15–17-vuotiasta kesätyöntekijää lastenkulttuurilähettilääksi Tampereelle. Toimistomme sijaitsee Kulttuuritalo Laikussa Keskustorin kupeessa.

Työssään lastenkulttuurilähettiläs perehtyy lastenkulttuuriin ja tuottaa sisältöä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton sosiaalisen median kanaviin. Lastenkulttuurilähettiläs pääsee toimimaan niin videokuvauksen kuin valokuvauksen parissa, hän saa tehdä haastatteluja ja halutessaan esiintyä videoilla itsekin. Tehtävässä tarvitaan intoa sosiaalisen median parissa työskentelyyn. Kokemusta videoiden editoinnista ei edellytetä.

Työaika on 6 tuntia päivässä, sisältäen 30 min ruokatauon, maanantaista perjantaihin kahden viikon ajan. Työ sijoittuu joko aikavälille 6.6.–17.6. tai 4.7.–15.7. 

Lastenkulttuurilähettiläälle maksetaan kahden viikon työstä 400 euroa.

Hae kesätyötä 18.4. mennessä!

Pyydämme muutaman hakijan haastatteluun 18.4. jälkeen. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnasta 9.5. mennessä.

Tarvitsemme kaikilta hakijoilta luvan nimen, sähköpostiosoitteen ja taustatietojen luovuttamiseksi OP Tampereelle, koska pankki tarkistaa, ettei valittu kesätyöntekijä ole saanut useampaa kesätyöpaikkaa.

Hae paikkaa osoitteessa https://q.surveypal.com/OP-kesaduunari

Lisätietoja antaa koordinaattori Ninni Pehkonen, ninni.pehkonen@lastenkulttuuri.fi

Osuuspankin sivuilla lisätietoa kampanjasta: https://www.op.fi/tampere/kesaduuni

Jaa somessa:

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.