fbpx Hyppää sisältöön

Jäsenet

Jäsenten toiminta

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet ovat ammatillisesti toimivia lasten- ja nuortenkulttuurikeskuksia sekä muita lastenkulttuuritoimijoita, jotka tuottavat laadukkaita lastenkulttuuripalveluita monipuolisesti eri puolilla Suomea. Liitolla on tällä hetkellä 36 jäsentä.

Jäsenet kartalla

Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet ovat hyvin monimuotoisia organisaatioita – mukana on niin yksityisiä lastenkulttuurikeskuksia ja kiertäviä toimijoita kuin kuntien ja alueiden kulttuuripalveluita tai lastenkulttuuriverkostoja.

Jäsenet esittäytyvät

Tutustu Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäseniin videoesittelyjen kautta.

Yhteistyöjäsenet

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton yhteistyöjäseniä voivat olla toimijat, jotka ovat kiinnostuneita liiton toiminnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Yhteistyöjäsen voi olla yksityishenkilö, yhdistys, yhteisö, yritys, verkosto, kunta, seurakunta, museo tai taidelaitos. Myös alueellisissa lastenkulttuuriverkostoissa toimivat kunnat voivat olla yhteistyöjäseniä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.