fbpx Hyppää sisältöön

Jäsenet

Jäsenten toiminta

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet ovat ammatillisesti toimivia lasten- ja nuortenkulttuurikeskuksia sekä muita lastenkulttuuritoimijoita, jotka tuottavat laadukkaita lastenkulttuuripalveluita monipuolisesti eri puolilla Suomea. Liitolla on tällä hetkellä 37 jäsentä.

Jäsenet kartalla

Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet ovat hyvin monimuotoisia organisaatioita – mukana on niin yksityisiä lastenkulttuurikeskuksia ja kiertäviä toimijoita kuin kuntien ja alueiden kulttuuripalveluita tai lastenkulttuuriverkostoja.

Jäsenet esittäytyvät

Tutustu Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäseniin videoesittelyjen kautta.

Yhteistyöjäsenet

Tutustu Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton yhteistyöjäseniin. Kiinnostaisiko sinua olla yhteistyöjäsen?

Työ- ja teemaryhmät

Liiton teemaryhmät ovat avoimia kaikille Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenille. Työryhmät ovat sen sijaan suljettuja ryhmiä, joiden kokoonpano päätetään hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

Jäsenille

Jäsenille-sivulle kootaan jäsenille tärkeitä materiaaleja ja infoa, kuten Lastenkulttuurin laatukäsikirja, jäsenkirjeet, liiton säännöt, graafinen ohjeisto ja yhteinen vuosikello sekä jäsentapaamisten aikataulu.

Tilastointi Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa

Tilastoinnin tarkoitus on tuottaa yhteismitallista ja vertailukelpoista tietoa Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton ja sen jäsenkeskusten toiminnasta. Tavoitteisiin pyritään yhteisesti sovituilla käsitteillä ja aikatauluilla. Tilastointi palvelee Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoa, sen jäseniä, rahoittajia, tutkimusta, Tilastokeskusta ja mediaa. 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.