fbpx Hyppää sisältöön

Jäsenille

Liiton jäsenille infoa ja materiaaleja

Liiton säännöt


Laatukäsikirja


Liiton visuaalinen ilme

Liiton visuaalinen ilme ja graafinen ohjeisto


Jäsenviestinnän vuosikello


Jäsenkirjeet

Elokuu 2023

Kesäkuu 2023

Huhtikuu 2023

Maaliskuu 2023

Tammikuu 2023

Joulukuu 2022

Lokakuu 2022


Aineistojen toimitus verkkosivuille, jäsenkirjeeseen ja uutiskirjeeseen

Otamme vastaan mielellämme lastenkulttuuriin liittyviä tapahtumia, webinaareja, uutisia, esimerkkejä innovatiivista toimintamalleista sekä muita julkaisuja. Lähetettävien materiaalien perussääntönä on, että yllämainitut materiaalit koskevat tai kiinnostavat lastenkulttuurin toimijoita valtakunnallisesti. Aineistoja voi ehdottaa niin verkkosivuille kuin sosiaalisen median kanaville.

Lastenkulttuurialan tapahtumat, webinaarit ja koulutukset voi jäsenkeskus itse lisätä verkkosivujen kautta: lastenkulttuuri. fi/lisaa-oma-tapahtuma

Menetelmäoppaat verkkosivuille: Lähetä menetelmäoppaat osoitteeseen info@lastenkulttuuri.fi.

Kulttuurikasvatussuunnitelmien toimitus osoitteeseen info@lastenkulttuuri.fi. Viestissä tulee lukea seuraavat asiat: kunta/kaupunki, kulttuuriopetussuunnitelman tai -polun nimi, toimijat, lyhyt esittely, kohderyhmä ja linkki mahdollisille verkkosivuille tai opukseen.

Uudet kiertonäyttelyt ilmoitetaan verkkosivujen kautta: lastenkulttuuri.fi/vuokrattavat-kiertonayttelyt Jos olemassa olevissa kiertonäyttelyissä on muutettavaa, niin ilmoita asiasta info@lastenkulttuuri.fi osoitteeseen.

Uutiskirjeen ja jäsenkirjeen aineistoehdotukset osoitteeseen: info@lastenkulttuuri.fi viimeistään aineistopäivämääränä. Viestin otsikoksi: Sisältöä uutiskirjeeseen/jäsenkirjeeseen, sekä minkä kuun uutis-/jäsenkirjeeseen aineistoja ehdotetaan. Sisällöksi voi ehdottaa suomen-, ruotsin-, ja englanninkielisiä aineistoja.

Uutiskirjeen ilmestymis- ja aineistopäivät näet Uutiskirje-osiossa.

Jäsenkirjeen ilmestymis- ja aineistopäivätä näet jäsenten vuosikellosta.

Aineistovaatimukset kuville: vaakakuva, liitetiedostona. Kuvan suositeltu vähimmäiskoko 1200 x 630 pikseliä, muotoa png / jpg.


Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.