fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin kuntavaalikampanja 2021

Lasten taideharrastusten yhdenvertaisuus ja laatu varmistetaan kunnan valinnoilla

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi on pohja, jolle kunnan tulevaisuus rakentuu.

Lapset ja nuoret eivät ole oikea paikka säästämiselle. Koronakriisin vaikutukset voivat ulottua vuosikymmenten päähän, jos tasapainoa haetaan leikkaamalla lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Mitä viisaammin kunta huolehtii lapsista nyt, sitä vähemmän se maksaa myöhemmin korjaavina toimina. Lasten kulttuuri- ja taideharrastukset vaikuttavat lasten hyvinvointiin myös ennaltaehkäisevästi.

Siksi kuntavaaleissa 13.6.2021 on valittava päättäjiä, jotka huolehtivat lasten ja nuorten eduista ja tasa-arvoisista ja saavutettavista kulttuuripalveluista koko vaalikauden ajan, talouden paineista huolimatta.

Pomppulinna ei riitä! – Lastenkulttuurin kuntavaalikampanja 2021

Pomppulinna ei riitä -kampanja on täysin poliittisesti sitoutumaton. Olemme sitoutuneita ainoastaan lapsen edun toteutumiseen ja tarjoamme tietoamme ja näkemyksiämme kaikkien puolueiden edustajille.

Lastenkulttuurin kuntavaalikampanjan materiaalit ja kuvat ovat vapaasti käytettävissä kampanjoinnissa sekä kansalaisvaikuttamisessa. Voit jakaa materiaaleja somessa, blogeissa, vaalikampanjassa, verkkosivuilla tai uutisjutuissa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.