fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin juhlaviikko

Jokavuotinen Lastenkulttuurin juhlaviikko levittäytyy kaikkialle Suomeen toukokuun kolmannella viikolla 15.-21.5.2023. Valtakunnallista Lastenkulttuurin juhlaviikkoa vietetään kahdeksatta kertaa. Viikon aikana juhlitaan lastenkulttuuria ja nautitaan runsaasta lastenkulttuurin ohjelmasta ympäri Suomea.

Lastenkulttuurin juhlaviikko on kaikkien yhteinen juhla. Juhlaviikkoa voi juhlia osallistumalla omalla paikkakunnalla järjestettävään ohjelmaan tai viettää sitä omalla tavalla koulussa, päiväkodissa, kirjastossa, taidemuseossa, harrastuksessa tai kotona.

Juhlaviikon virallisen ohjelman tuottavat Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet. Viikon aikana voi kokeilla taitojaan pakopeleissä, nauttia näyttelyistä ja esityksistä sekä päästää luovuuden valloilleen työpajoissa. Sisältöjä on sirkuksesta sanataiteisiin ja tanssista teatteriin. Ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille. Juhlaviikon aikana esillä on myös lasten ja nuorten tuottamaa taidetta. Suurin osa tapahtumista on maksuttomia.

Löydä kiinnostavat tapahtumat alueellasi tai katso mihin voit osallistua etänä.

Tervetuloa mukaan juhlaan!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.