fbpx Hyppää sisältöön

Lahjoita lapselle mahdollisuus taide-elämyksiin

Taiteella ja kulttuurilla on lasten ja nuorten luovuutta, kriittistä ajattelua, identiteetin rakentamista sekä itsetuntoa vahvistava rooli. 

Monimuotoisten, laadukkaiden ja itselle mieluisten kulttuuripalveluiden ja taideharrastusten tulisi olla tasa-arvoisesti kaikkien saavutettavissa, asuinpaikasta tai vanhempien tulotasosta riippumatta. Valitettavasti näin ei kuitenkaan vielä ole. 

Tukisitko lasten ja nuorten hyvinvointia lahjoituksella?

Lahjoituksesi kohdistetaan nuorten runoilijoiden tekemiin, yläkouluihin suuntautuviin kouluvierailuihin, joiden aikana runoilijat esittelevät omaa tuotantoaan sekä innostavat nuoria sanataiteen pariin ja omien runojen kirjoittamiseen. 

Lahjoituksesi on satsaus nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen. 

Lämmin kiitos sinulle!

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirrolla tai MobilePaylla

Tilinumero: FI87 5730 0820 6920 16
Saaja: Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto
Viite: 2011

Voit myös lahjoittaa haluamasi summan MobilePaylla
Lahjoitusnumero: 52794
Saaja: Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto

Rahankeräyslupa Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Suomen lastenkulttuurikeskusten liitolle 3.11.2020. Luvan numero on RA/2020/1348 ja lupa on voimassa 16.11.2020 alkaen. 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.