fbpx Hyppää sisältöön

Liiton materiaalit

Liiton jäsenille tarkoitetut materiaalit ja oppaat

Liiton säännöt

Laatukäsikirja


Liiton logoaineistot

Liiton tunnus. Käytetään vain valkoisella pohjalla.
Liiton tekstilogo. Käytetään graafisen ohjeiston mukaisesti värillisellä pohjalla.

Aineistojen toimitus verkkosivuille ja uutiskirjeeseen

Otamme vastaan mielellämme lastenkulttuuriin liittyviä tapahtumia, webinaareja, uutisia, esimerkkejä innovatiivista toimintamalleista sekä muita julkaisuja. Lähetettävien materiaalien perussääntönä on, että yllämainitut materiaalit koskevat tai kiinnostavat lastenkulttuurin toimijoita valtakunnallisesti. Aineistoja voi ehdottaa niin verkkosivuille kuin sosiaalisen median kanaville.

Lastenkulttuurialan tapahtumat, webinaarit ja koulutukset voi jäsenkeskus itse lisätä verkkosivujen kautta: lastenkulttuuri. fi/lisaa-oma-tapahtuma

Menetelmäoppaat verkkosivuille: Lähetä menetelmäoppaat osoitteeseen info@lastenkulttuuri.fi.

Kulttuurikasvatussuunnitelmien toimitus osoitteeseen info@lastenkulttuuri.fi. Viestissä tulee lukea seuraavat asiat: kunta/kaupunki, kulttuuriopetussuunnitelman tai -polun nimi, toimijat, lyhyt esittely, kohderyhmä ja linkki mahdollisille verkkosivuille tai opukseen.

Uudet kiertonäyttelyt ilmoitetaan verkkosivujen kautta: lastenkulttuuri.fi/vuokrattavat-kiertonayttelyt Jos olemassa olevissa kiertonäyttelyissä on muutettavaa, niin ilmoita asiasta info@lastenkulttuuri.fi osoitteeseen.

Uutiskirjeen ja jäsenkirjeen aineistoehdotukset osoitteeseen: info@lastenkulttuuri.fi viimeistään aineistopäivämääränä. Viestin otsikoksi: Sisältöä uutiskirjeeseen/jäsenkirjeeseen, sekä minkä kuun uutis-/jäsenkirjeeseen aineistoja ehdotetaan. Sisällöksi voi ehdottaa suomen-, ruotsin-, ja englanninkielisiä aineistoja.

Aineistopäivät kesälle ja syksylle 2021:
Uutiskirje: 31.5., 9.8., 11.10, 13.12.
Jäsenkirje: 15,6., 2.8., 13.9., 1.11., 13.12.
Englanninkielinen uutiskirje: 10.9, 19.11.

Aineistovaatimukset kuville: vaakakuva, liitetiedostona. Kuvan suositeltu vähimmäiskoko 1200 x 630 pikseliä, muotoa png / jpg.


Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.