fbpx Hyppää sisältöön

Bravo! Kansainvälinen esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava

Hyppää vuoristoratareissulle, kuuntele hiekanjyviä tai astu osaksi maalausta… Aisteja kutkuttelevia, huiman taidokkaita ja ihanan yllättäviä esityksiä kaiken ikäisille!

Bravo! esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille valloittaa pääkaupunkiseudun kulttuurikeskukset ja muun kaupunkitilan 15.-24.3.2024 korkealaatuisilla, kansainvälisillä esityksillään lapsille, nuorille ja perheille.

Festivaalin ohjelmisto tarjoaa esittävän taiteen helmiä mm. Belgiasta, Ruotsista, Brasiliasta ja Norjasta. Koettavaa löytyy eri-ikäisille katsojille aina vauvoista teini-ikäisiin. Tanssia, sirkusta, työpajoja, osallistavia esityksiä, aistiteatteria ja paljon muuta!

Bravo!-festivaali järjestetään nyt 12. kerran yhteistyössä lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen järjestön Suomen Assitejn sekä pääkaupunkiseudun kuntien kanssa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.