fbpx Hyppää sisältöön

HAM juhlii Lastenkulttuurin juhlaviikkoa värikkäästi ja leikkisästi!

Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki

HAM Helsingin taidemuseossa on Lastenkulttuurin juhlaviikolla 16.–21.5. paljon hauskaa tekemistä!

Kevätlaitumelle-näyttely (14.4.2023–14.1.2024) museon alakerrassa on suunniteltu erityisesti lapsivieraat ja heidän huoltajansa huomioiden. Näyttelyn kuuden taiteilijan teoksia yhdistävät satumainen esittävyys ja mielikuvitusta ruokkiva, tarinallinen sisältö.

Bäcksbackan kokoelmiin pohjautuva näyttely koetaan ilman kenkiä, ja koko näyttelyarkkitehtuurin lähtökohta on lapsen mittakaava. Näyttely koostuu värikkäistä teoksista, joissa seikkailee monenlaisia ja mielikuvituksellisia hahmoja. Lähtökohtana on ollut mahdollistaa innostava, rentouttava ja vaivaton näyttelyvierailu pienten lasten kanssa.

Viimeisessä näyttelysalissa on mahdollista päästää luovuus irti, piirtää omia teoksia seinille ja rakennella palikoilla! Näyttelyyn kuuluu myös vihko, jossa on teoksiin liittyviä tehtäviä.

Lisäksi viikonloppuna 20.5. on kaikille avoin lauantaipaja kello 14–17, jossa pääsee maalaamaan guassivärein Kuuhullu-teeman mukaan. Taidepaja on kaikenikäisille, alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tarkat aukioloajat löytyvät museon nettisivuilta.

Huom! HAMiin pääsevät kaikki alle 18-vuotiaat aina ilmaiseksi.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.