fbpx Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin ABC kunnille 23.2.2022

Tervetuloa Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaamiseen keskiviikkona 23.2. klo 10.00-10.50. Tapaamisen aiheena on Harrastamisen Suomen mallin ACB. Tapaamisessa perehdytään siihen, mikä on Harrastamisen Suomen malli ja miksi valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan kannattaa hakea. Opetus- ja kulttuuriministeriön haku lukuvuoden Harrastamisen Suomen mallin 2022-2023 avustuksille aukeaa 15.2.2022. Avusta jaetaan kunnille 14,5 miljoona euroa.

Tapaaminen on suunnattu erityisesti kunnille, jotka eivät ole hakeneet Harrastamisen Suomen mallin avustusta aiemmin sekä kuntakoordinaattoreille, jotka haluavat perustiedot mallista. Tule mukaan ja kysy, mitä olet aina halunnut tietää Harrastamisen Suomen mallista.

Verkostotapaamisten tavoitteena on tukea kuntia ja harrastusten järjestäjiä Harrastamisen Suomen mallin edistämisessä, vaihtaa kokemuksia onnistumisista sekä kehitettävistä asioista.

Ilmoittaudu mukaan 20.2. mennessä:  https://q.surveypal.com/23.2.22ilmohttps://q.surveypal.com/23.2.22ilmo

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.