fbpx Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaaminen

Tervetuloa Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaamiseen perjantaina 11.3.2022 klo 12.00 – 13.30. Verkostotapaamisten tavoitteena on tukea kuntia ja harrastusten järjestäjiä Harrastamisen Suomen mallin edistämisessä, vaihtaa kokemuksia onnistumisista sekä kehitettävistä asioista.

11.3. tapaamisen aiheena on yläkouluikäisten tavoittaminen ja tapahtuman ilmoittautumislomakkeella toivomanne aiheet. Toivomistanne aiheista keskustellaan pienryhmissä.

Tapaamisen aluksi kuulemme kuinka Lempäälässä on onnistuttu tavoittamaan yläkoululaiset mukaan harrastuksiin. Lempäälän Harrastamisen mallin onnistumista tulee kertomaan Tiina Hakio, Harrastava koululainen -hankevastaava Lempäälän kunnasta. Alustuksen jälkeen keskustelemme toivomistanne aiheista pienryhmissä. Luvassa on vertaistukea ja yhdessä oppimista.

Tapaaminen järjestetään etäyhteydellä Teamssissä.

Ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.