fbpx Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaaminen 3.10.2022

Tervetuloa Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaamiseen maanantaina 3.10.2022 klo 12.30-14.00. Tapaaminen on suunnattu harrastusten järjestäjille, jotka haluaisivat järjestää mallin mukaisia harrastuksia ja jotka jo toimivat harrastusten järjestäjinä. Tapaamisessa kuulee kuinka harrastuksen järjestäjäksi voi päästä, miksi toimintaan kannattaa lähteä mukaan ja millaista harrastustoimintaa voi järjestää. Lisäksi pääsee esittämään Harrastamisen Suomen malliin liittyviä kysymyksiä.

Ohjelma

 • Miten pääsee harrastuksen järjestäjäksi? Tarja Vartiainen, koordinaattori Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste
 • Harrastuksen järjestäjien näkökulmat:
  – Seurayhteistyöllä järjestetään yhteinen palloilukerho, Johanna Tiinus, toiminnanjohtaja, GrIFK
  Palloilukerho on usean seuran yhteistyössä järjestämä kerho, jossa on tarjolla eri palloilulaleja.
  – Teatteriekspertit, kerho teatterista kiinnostuneille, Anu Enqvist, yleisötyöntekijä ja näyttelijänä, Nukketeatteriyhdistys Akseli Klonk ry.
  Teatteriekspertit on kerho teatterista kiinnostuneille 7-9-luokkalaisille. Ryhmässä tutustutaan teatterin maailmaan näyttelijäntyön lisäksi perehtyen teatterin tekemisen eri osa-alueisiin, kuten lavastukseen, puvustukseen, nukketeatteriin tai ääni- ja valosuunnitteluun. Ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella, jossa on mahdollista tutustua myös esimerkiksi Valveen gallerioiden näyttelyihin, elokuvateatteri Studion elokuviin, talossa järjestettäviin festivaaleihin – ryhmäläisten oman kiinnostuksen mukaan.
 • Ajankohtaiset asiat, kysymykset ja keskustelu

Tapaaminen järjestetään etäyhteydellä Teamssissä.

Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessä: https://q.surveypal.com/3.10.22-ilmo

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.