fbpx Hyppää sisältöön

Harrastusviikko 5.-11.9.

Harrastusviikon tavoitteena on auttaa lapsia ja nuoria löytämään itselleen mieluisa harrastus. Viikon aikana lapsille ja nuorille tarjotaan mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastuksia.

5.-11.9.2022 vietettävä Harrastusviikko luo harrastusten järjestäjille mahdollisuuden tutustuttaa lapset ja nuoret uusien harrastusten pariin. Harrastusviikon voi toteuttaa esim. koulu- tai kuntakohtaisesti. Koulukohtaisesti voi järjestää viikon aikana mm. teematunteja tai yhden päivän harrastuspäivän eri toimintapisteisiin tutustuen. Kuntakohtaisesti voi järjestää esim. harrastusmessut, johon oppilaat tutustuvat opettajien johdolla päivällä ja illalla perheiden kanssa yhdessä. Viikon aikana voi harrastuksissa olla myös avoimet ovet tai tuo kaveri mukaan -päivä.

Uusia harrastuksia pääsee kokeilemaan virtuaalisesti harrastusviikko.fi -sivustolla ympäri vuoden.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.