fbpx Hyppää sisältöön

Vantaa: Juhlahumua Pessin perhepäivässä

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa Vantaa

MILLOIN: 14.5.2022 klo 10-13
MISSÄ: Lastenkulttuurikeskus Pessi, Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Lastenkulttuurikeskus Pessin perhepäivässä vietetään lastenkulttuurin juhlaa. Tervetuloa koko perheellä koristautumaan kukkasin ja nuuhkimaan kevään tuoksuja Vahtikoira Veikon kanssa.

Ohjelmassa:

Kukkataivas klo 10 -13

Pessin aulassa olevassa työpajassa loihditaan lumoavia kukkakoristeita ja pieniä kimppuja aidoista kukista. Työpajan materiaaleina käytetään hävikkikukkia. Ohjaajat Hupsansaa ry:stä.

Veikon kevätkeikaus klo 11

Ilmassa on ihania tuoksuja. Ja Vahtikoira Veikkoa viedään! Korkkikseen, karkuteille laulavaksi laivakoiraksi ja konnalammen kautta kirppusirkukseen. Veikon ja Tuijan musiikillinen tuokio tempaa lapset mukaan lauluihin ja leikkeihin.

Tuija Rantalainen, laulu, piano ja laulujen sävellykset
Veini Nupponen (Vahtikoira Veikko), laulu

Minä tykkään nyt -näyttely avoinna tapahtuman ajan.

Juhlaan on vapaa pääsy ja se on tarkoitettu koko perheelle!

Kuvan on ottanut: Anja Erämaja


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.