fbpx Hyppää sisältöön

Pori: JUHLAT!

Puistotie 6, 28130 Kankaanpää

MILLOIN: 9.-15.5.2022
MISSÄ: Honkajoen kirjasto, Puistotie 6, Pori

Siikaisten kirjastossa on kevättalvella esillä Juhlat! Teoskuvissa on taltioitu kaksi erityistä juhlailmettä. Aivan ensin osanottajat saivat kuulla sadun, joka johdatti juhlaviin tunnelmiin. Seuraavaksi pukeuduttiin asianmukaisesti juhlaviin asuihin, ja astuttiin saliin. Kukin vierailija ikuisti muiden läsnäolijoiden tunnelmia vuorollaan. Juhlat! on toteutettu osaksi Vähäx valottaa – lasten ja nuorten valokuvafestivaalia vuonna 2011. Porilaisen Piparmintun päiväkodin lasten kanssa työskenteli kuvataiteilija Anne Roininen.

Näyttelyn tuottaa lastenkulttuurikeskus Kruunupää.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.