fbpx Hyppää sisältöön

Koko Suomi: Päivän biisi -videokimarassa pääsee kurkistamaan Konserttikeskuksen etäkonsertteihin

MISSÄ: Konserttikeskuksen YouTube-kanavalla ja somessa. Klikkaa itsesi mukaan!

MILLOIN: Joka arkipäivä juhlaviikon ajan 9.-13.5.2022

Konserttikeskus juhlistaa lastenkulttuurin juhlaviikkoa Päivän biisi -videokimaralla. Joka arkipäivä viikolla 19 Konserttikeskuksen Youtube-kanavalla ja somessa (Instagram, Facebook) julkaistaan uusi musiikkimaistiainen. Nämä kappaleet on poimittu Konserttikeskuksen etäkonserttitarjonnasta. Viiteen kappaleeseen mahtuu mm. lastenmusiikkia, taidokasta laulua ja erikoisia soittimia. Päivän biisi julkaistaan yksi kerrallaan arkiaamuisin ja viiden biisin kimara jää nähtäville Konserttikeskuksen Youtube-kanavalle myös viikon jälkeen.

Ma 9.5. Värttinä

Lapsilauman harrastuksesta 1983 Rääkkylässä alkunsa saanut rautainen ammattilaisyhtye on vienyt karjalaista lauluperinnettä vaikka mihin ja nyt sitä saa vierailulle myös kouluihin! Tässäpä pieni maistiainen Värttinältä. Sopii hyvin sekä ala- että yläkouluihin.

Ti 10.5. Poppilan hätävara

”Pidä huolta!” on paljon kouluja kiertäneiden konkareiden uusi lennokas koulukonsertti, jonka teemana on toisen huomioiminen, ystävyys sekä kiusaamisen ehkäisy. Tämä välittämisen tunnelmissa liikuskeleva maistiainen sopii erityisen hyvin päiväkoteihin ja alakouluihin, mutta yhtyeeltä löytyy konsertit myös yläkouluihin ja toiselle asteelle.

ke 11.5. Mimmit

Lastenmusiikkiyhtye Mimmit pulppuaa laulua, tanssia ja puhetta ja saa kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Mimmeiltä löytyy konserttiohjelmia niin päiväkoteihin, alakouluihin kuin yläkouluihinkin. Tämä maistiainen sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan kodeissa, päiväkodeissa ja alakouluissa.

to 12.5. Julius Rantala

Talent Suomessa kultaisen napin saanut multi-instrumentalisti Julius Rantala kiertää myös kouluissa jakamassa erikoisempien soittimien ilosanomaa. Tämä tunnelmapalanen Juliuksen konsertista sopii hyvin esimerkiksi ala- ja yläkouluissa nautiskeltavaksi.

pe 13.5. Maija ja Susu

Susanna Lukkarinen ja Maija Sariola ovat tuttuja ennenkaikkea lauluyhtye Club For Fiven laulajina. Kaksikolta löytyy erilliset ohjelmat ala- ja yläkoululaisille sekä senioreille. Tämä palanen sopii hyvin ala- ja yläkouluihin.

KUVA: Konserttikeskuksen Päivän biisi -kimaran aloittaa ma 9.5. Värttinä biisillä Kiiriminna


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.