fbpx Hyppää sisältöön

Koko Suomi: Kolme huikeaa sirkuselokuvaa vapaasti katsottavissa juhlaviikon ajan

Kolme suomalaista sirkustoimijaa: Sorin Sirkus (Tampere), Tanssiteatteri Hurjaruuth (Helsinki) ja Flow Productions (Oulu), ovat tuottaneet kolme noin tunnin pituista sirkuselokuvaa osaksi Taidetestaajien etäelämystarjotinta ja osaksi Lastenkulttuurin juhlaviikon ohjelmaa. Katso traileri alta.

Valtakunnallisella lastenkulttuurin juhlaviikolla 9.–15.5.2022 elokuvat avataan viikon ajaksi kaikkien suomalaisten lasten ja nuorten vapaasti katsottavaksi Taidetestaajien julkiselle YouTube-kanavalle.

”Sirkustaiteessa yhdistyy virtuoosimainen taito, rajojen rikkominen, kekseliäisyys ja vahvat tunteet. Juuri siksi se on taidemuoto, joka puhuttelee nuoria. Tästä syystä on hienoa saada tarjota nämä mahtavat elokuvat laajemmin katsottavaksi lastenkulttuurin juhlaviikon kunniaksi!”, sanoo Sorin Sirkuksen tirehtööri Taina Kopra.

Sorin Sirkus esittää: Amalgam

Tanssiteatteri Hurjaruuth esittää: Talvisirkus Vauhti

Flow Productions esittää: Gregarious

Taidetestaajat, Sorin Sirkus, Tanssiteatteri Hurjaruuth ja Flow Productions toivottavat kaikille suomalaisille lapsille ja nuorille nautinnollisia hetkiä hengästyttävän upean sirkustaiteen parissa!


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.