fbpx Hyppää sisältöön

Kulttuuri- ja taideharrastukset vahvemmin osaksi Harrastamisen Suomen mallia keskustelutilaisuus 12.12.

Tervetuloa kulttuuri- ja taideharrastukset vahvemmin osaksi Harrastamisen Suomen mallia keskustelutilaisuuteen ma 12.12. klo 14–16 Luckaniin

Harrastamisen Suomen mallin mukaisen toiminnan hyötynä on, että yhä useampi lapsi ja nuori voi löytää mieluisan harrastuksen riippumatta perheen sosioekonomisesta asemasta, asuinpaikasta, kodin etäisyydestä harrastuksiin taikka lapsen tai nuoren sairaudesta tai vammasta. Mallin mukainen toiminta on levinnyt lähes jokaiseen kuntaan ja toiminta vakiintuu, kun malli kirjataan nuorisolakiin vuoden alusta.

Huolena on, tulevatko taide- ja kulttuuriharrastukset olemaan osana harrastustarjontaa. Kutsummekin sinut mukaan keskustelemaan livenä maanantaina 12.12. klo 14–16 Luckanin kokoustila Verdanaan (os. Yrjönkatu 27, Helsinki) yhdessä muiden taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa siitä, miten harrastustarjontaan saadaan taide- ja kulttuuriharrastukset vahvemmin mukaan ja miten taide- ja kulttuurialan toimijoita voidaan tukea mallin mukaisten harrastusten järjestämisessä. Jos paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista, niin tarjolla on myös keskustelun kuuntelumahdollisuus etäyhteydellä (Teams).

Ilmoittaudu mukaan 1.12. mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/12.12.ilmo

Paikkoja on rajallinen määrä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.