fbpx Hyppää sisältöön

Pori: Kurkistuksia-näyttely

Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori

MILLOIN: 9.-15.5.2022
MISSÄ: Lastenkulttuurikeskus Kruunupää, Rautatienpuistokatu 7 (
käynti Porilaistenkadun puolelta), Pori

Kurkistuksia-näyttelyn teokset ovat syntyneet nuorten kuvatessa toisiaan, maalatessaan omakuvia ja itseään kuvaavia asioita. Työskentelyssä on ollut tärkeää luottamuksen kehittyminen kuvaajan ja kuvattavan välille ja itsensä ilmaiseminen niin kuvaamalla kuin kuvauksen kohteena olemalla. Teokset ovat kurkistuksia nuorten elämään ja ajatuksiin. Teokset ovat syntyneet Tuulikellon koulun Digikerhon ja kuvataiteilija Kirsi Jaakkolan ja erityisopettaja Tuula Salon yhteistyönä. Näyttelyn teokset perustuvat Merimöröt-nimiseen julkiseen teokseen, joka sijaitsee Tuulikellon koulussa Porissa.

Näyttelyn tuottaa lastenkulttuurikeskus Kruunupää.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.