fbpx Hyppää sisältöön

Kuvataidekoulujen liiton juhlavuoden Syyspäivät 24.-25.11.2022 Forssassa

Wahreninkatu 11, C-rappu ja Wahreninkatu 13, 30100 Forssa

Syyspäivillä juhlitaan Kuvataidekoulujen liiton 40-vuotista taivalta ja kuullaan alan asiantuntijoilta tarinoita taiteen perusopetuksen ja koko taidekasvatuksen kentän historiasta ja tapahtumarikkailta vuosikymmeniltä aina nykypäivään saakka. Syyspäivät vietetään Forssan kuvataidekoulun vieraana johtavan opettajan Teija Laurosen kutsumana. Täällä tapaat monia uusia ja vanhoja kollegoita sekä alamme pioneereja vuosien varrelta!

Koulutuspäivillä nähdään mielenkiintoisia videotervehdyksiä eri aloilla toimivilta kuvataidekoulujen alumneilta ja kuullaan Opinpolku-hankkeessa opittua sekä päästään pienryhmissä keskustelemaan hyvistä käytänteistä ja toimintatavoista liittyen arviointiin. Perjantain valinnaisissa työpajoissa on mahdollisuus päästä kokeilemaan luonnonvärejä kuvataiteessa, hiilenvalmistusta ulkona tai saada vinkkejä teoskuvaukseen.

Kuvataidekoulujen liiton juhlavuosi huipentuu torstai-iltana pidettävään ”kasariteemaiseen” 40-vuotisgaalaan, jossa kohotetaan maljat Kuvataidekoulujen liiton uusille kunniajäsenille sekä vuoden kuvataidekasvattajalle.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset seminaarin verkkosivuilta 15.11. mennessä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.