fbpx Hyppää sisältöön

Kuvataidekoulujen liiton Rehtoripäivä 13.9.2024

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki

Rehtoripäivä vietetään Helsingin Kaapelitehtaalla, Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkissa, rehtori Jaana Räsäsen vieraana. Koulutuspäivän ohjelman aloittaa puheenvuoro Arkki 30 – Kestävää tulevaisuutta rakentamassa. Seuraavaksi kulttuuriasiainneuvos Hanna Koskimies kertoo OKM:n taiteen perusopetuksen lakiuudistustyöstä, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista. Ohjelmassa esitykset liiton jäsenkyselyn 2023 tuloksista sekä strategiatyöstä. Iltapäivällä teemme kierroksen Kaapelitehtaan monipuoliseen taide- ja kulttuuritarjontaan ja päivän päätteeksi nautitaan yhteinen päivällinen vapaamuotoisen keskustelun merkeissä Ravintola Hima & Salissa.

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville- ja suunnittelijaopettajille.

Ohjelma, sallistumismaksut, peruutusehdot ja ilmoittautuminen 30.8. mennessä tapahtuman sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.