fbpx Hyppää sisältöön

Kuvataidekoulujen liiton Syyspäivät Rovaniemellä

Jorma Eton tie 8, 96100 Rovaniemi

Aika: 9.-10.11.2023

Paikka: Lappia-talo, Rovaniemen kuvataidekoulu sekä Lapin musiikki- ja tanssiopisto (vierailut Kulttuuritalo Korundissa sekä Lapin yliopistolla)

Kuvataidekoulujen liiton Syyspäivien aiheina ovat pohjoisen nykytaide ja taidekasvatus, soveltava taide ja yhteisöllisyys. Koulutuspäivät vietetään Rovaniemen kuvataidekoulun koulunjohtajan Anita Lallon vieraana.

Syyspäivät alkavat torstaina Rovaniemen kuvataidekoulun esittelyllä, jonka jälkeen siirrytään Kulttuuritalo Korundiin tutustumaan Rovaniemen kuvataidekoulun alumnien johdattamana Kompassissa pohjoinen -näyttelyyn. Iltapäivällä vieraillaan Lapin yliopistolla Taiteiden tiedekunnassa, jossa Maria Huhmarniemi kertoo pohjoisen taidekasvatustyöstä ja soveltavasta taiteesta. Illan ohjelmassa revontuliretki (säävarauksella), jossa julkistetaan Vuoden 2023 kuvataidekasvattaja ja taidekasvatusteko nuotion äärellä.

Perjantaina pääsemme kuulemaan taiteilijapuheenvuoroja pohjoisen näkökulmasta. Syyspäivien päätteeksi on vielä valinnaiset työpajat: Toiminnallinen Talvigrafiikkaa-työpaja tai keskusteleva työpaja Pohdintaa kuvataidekoulujen tulevaisuudesta. Miten säilytetään toimintakulttuuri ja mahdollisuudet?

Syyspäivät on suunnattu Kuvataidekoulujen liiton jäsenyhteisöille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

Ohjelma, lisätiedot sekä ilmoittautuminen 24.10. mennessä tapahtuman sivulta.

Lämpimästi tervetuloa Rovaniemelle!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.