fbpx Hyppää sisältöön

Kuvataidekoulujen liiton syyspäivät Vantaan kuvataidekoululla 2.-3.12.2021

Orvokkitie 15, 01300 Vantaa

Nyt meillä on mahdollisuus tavata toisiamme!

Syyspäivillä pohditaan onnellisuutta, vastuullisuutta ja osallisuutta sekä taidetta ja taidekasvatusta kestävän tulevaisuuden rakentajana.

Syyspäivät vietetään Vantaan kuvataidekoulun vieraana ja koulutuspäivät avaa Vantaan Kaupunkikulttuurilautakunnan puheenjohtaja Sirkka-Liisa Kähärä.

Koulutuspäivien aikana eri taiteenalojen asiantuntijat johdattelevat luentojen ja puheenvuorojen avulla tarkastelemaan eri näkökulmia kestävään tulevaisuuteen taiteen ja taidekasvatuksen avulla sekä mahdollisuuksia vaikuttaa sekä pohtia yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

Torstain työpajalla pääsemme äänitaiteilija Juha Valkeapään johdolla tutustumaan ja kokeilemaan äänitaiteilijan antamia vinkkejä ja oppeja tuottaa erilaisia ääniä opetukseen.

Torstain iltaohjelmassa julkistetaan ja kohotetaan maljat vuoden kuvataidekasvattajalle ja nautitaan yhteisestä ruokailusta ravintola Tikkurilan Lystissä. Jatkot juhlitaan Sokos Hotel Vantaan Street bar -tilassa.

Mukava nähdä teitä kaikkia, olette lämpimästi tervetulleita!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen 24.11. mennessä seminaarin verkkosivuilta!

https://youngart.fi/kuvataidekoulujen-liiton-syyspaivat-2-3-12-2021-vantaan-kuvataidekoululla/

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.